15.04.18

Viljandi Tulevik U-16 I ja FC Hiiumaa 15.04.2018

Esimene vile jalgpallihooaja avamiseks anti täna Viljandi kunstmuruväljakul kell 15.00 kui sportlikuks mõõduvõtuks olid üles rivistatud  meie ja Hiiumaa poisid.
Ammustest aegadest teada-tuntud fakt, et hiidlased on ägedad huumorimehed, palliplatsil kinnitust ei leidnud, poisid tõestasid kohe, et nalja mandrile tegema ei tuldud. 
Meie algus rabe, küll oli rabe, ei saanud me end käima nii nagu vaja ja meie katsed rünnakule minna tapeti eos. Mäng toimus esimesel poolajal enamjaolt meie värava all aga meie kaitse pidas kenasti turmtulele vastu. Poolaja lõpuvileks tuli siiski Kaupol korra pall väravast välja võtta. 
Väikesel pausil andis treener taktikalist nõu kuidas vägevad hiidlased ülemängida ning saanud innustust treeneri motivatsioonikõnest, toimus  teisel poolajal mängupildis totaalne muutumine.
Me ründasime ja kaitsesime ja jälle ründasime ja kaitsesime.. palli vihased põrked  aga väravasse ei maandunud. Ka hiidlastel mitte.
Lõppseis 0:1 saarele.
Pealtvaatajad u 30 .
Tänasesse päeva sobib suurepäraselt ka loosug:  Ettevaatust-konnad staadionil! 
Ilus päikeseline ilm ning staadioni  kunstiline rohelus olid meelitanud väljakule kevadekuulutajad konnad, keda mängu kestel ja vahepausil mitmel korral päästma pidi.



























































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tulevik U21 ja Pärnu JK Vaprus II 20.09.2020

 Pineva mängu võitsid õnnega pooleks pärnakad 1:0!