10.05.15

Viljandi Tulevik 2004 -Türi JK Ganvix 2004

Täna oli tore jalgpallilahing vutisõpradega Türilt ja  olgu kohe öeldud , et Türi poisid ei sõitnud siia tsirkust ja leiba tegema, vaid ikka palli vastaste väravasse lööma.
Aga  Mulgimaa mehed otsustasid  ka näidata, et ega nemad  papist poisid pole ning kergelt ei anna midagi.  Esimesel poolajal põmmutati pall Ganvixi värava suunas õige mitmeid kordi, võrgu sahinat aga kuulda ei olnud. Hoopis juhtus see mida oodata ei osatud- pall tuli oma väravast välja võtta. 1:0 !  Selline  karjuv ülekohus ei jäänud kauaks püsima ja peagi oli seis 1:1!
Nii mindi ka teisele poolajale vastu!
Türi poisid olid väikesest puhkehetkest ja treeneri nõuannetest saanud  kõva indu juurde ning vormistasid selle kohe ka väravaga, 2:1!
Ebaõiglus meie poole pealt vaadatuna sai ruttu likvideeritud 2:2!
Mäng jätkus pinevas olukorras ja palju silmapaistvaid tõrjed ning olukorra klaarimisi oli sunnitud tegema meie väravavaht Kaupo.
Sellise rabelemise peale õnnestus pall meie väravast eemal hoida ja hoopis Ganvixile näidata, kes on väljakul peremees! 3 : 2 !
Peale võidupositsiooni saavutamist lõid meie poistes lõkkele emotsioonid ja võiduiha, mis said sel korral ka krooni pähe.  3:2 ja võit jäi koju. Väravad lõid Morten, Rando ja Timo.
Ganvix
































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tulevik U21 ja Pärnu JK Vaprus II 20.09.2020

 Pineva mängu võitsid õnnega pooleks pärnakad 1:0!